Bemutatkozás


 

Rólunk

A Modern Bakery Kft-t 2012-ben alapítottam.

Ezt megelőzően, mint alkalmazott 2002 óta foglalkoztam sütőipari gépek forgalmazásával. Ebben a tíz évben rengeteg tapasztalatot és kapcsolatot szereztem a beszállítók és a vevők között. Ez alapozta meg szakmai alapokon nyugvó vállalkozásomat.

Nagy előnyöm, hogy szívesen gondolkodom együtt a vevőimmel, ha kétségeik támadnak, hogy az adott feladatot milyen technológiával, milyen eszközzel oldják meg.

Arra törekszem, hogy az optimális megoldás kiválasztásával támogassam partnereimet. Számukra megtakarítható legyen a munkaerő egy része, optimalizálódjanak a költségek, és megtartható vagy bővíthető legyen a piacuk.

Az elmúlt 16 év alkalmas volt arra is, hogy egy szakmai szelekció által csak azokkal a gyártókkal dolgozzak, akik megbízható, megfelelő minőségű eszközöket gyártanak.

Cégem rendelkezik megfelelő szerviz bázissal. Alvállalkozók bevonásával valósul meg a berendezések telepítése, szervizelése. Ezek az alvállalkozók hosszú évek óta együttműködnek velem. Megbízható, szakmájukhoz értő emberek.

Makai Béla

ügyvezető, Modern Bakery

Lépjen velünk kapcsolatba